بهترین قفل برقی

از دیرباز تا کنون انسان ها به دنبال ایجاد امنیت و آرامش برای زندگی خود بوده اند . پیشرفت تکنولوژی در راستای ایجاد این آرامش بسیار در خدمت افراد  بوده است .

قفل برقی یکی از تجهیزاتی است که برای ایجاد امنیت به ویژه در کلان شهر ها که امنیت آن نسبت به شهر های کوچک و روستاها کمتر است ، بسیار مثمرثمر بوده و از آن استقبال فراوانی شده است .در این مطلب به معرفی انواع قفل برقی و همچنین انتخاب بهترین قفل برقی می پردازیم :

قفل برقی چیست؟

قفل های برقی تجهیزاتی هستند که با اضافه شدن به درب اتوماتیک پارکینگ ، امنیت آنها را به شدت افزایش می دهند.

اپراتور های درب اتوماتیک پارکینگی به صورت مجزا قابلیت جلوگیری از ورود افراد ناشناس را دارد اما اگر شخصی قصد ورود به ساختمان را بدون ریموت داشته باشد ، می تواند این کار را انجام دهد.

برای مرتفع کردن این مشکل ، می توان از قفل برقی استفاده کرد تا امنیت ساختمان را افزایش داد.همچنین اگر خودرو با درب برخورد داشته باشد ، حتی اگر عمدی باشد و یا اگر برای شکستن پایه های جک و ورود به ساختمان  به درب فشار وارد شود ، قفل های برقی خود به صورت یک مانع عمل می کند و از باز شدن درب جلوگیری می کند.

در شهر های بزرگ که امنیت ساختمان ها پایین است ، تمامی دستگاه ها با قفل برقی نصب می شود.

قفل های برقی معمولا در درب های لولایی استفاده می شود و در اپراتور ها ی کشویی بدون کاربرد است .

 بهترین قفل های برقی در انواع مختلف تولید و عرضه می شوند . قفل های برقی مختص به درب های پارکینگ را می توان به سه گروه تقسیم کرد.

  1. قفل کلونی
  2. قفل زبانه دار
  3. قفل کله گاوی

قفل کلونی

قفل برقی کلونی

این فقل از بدنه ای گالوانیزه و قطعات برنجی ساخته شده است .پس از نصب قفل کلونی ، درب به هیچ عنوان باز نمی شود و در صورت فشار و یا حتی تصادف ، در جای خود ثابت است و این مهمترین ویژگی این قفل محسوب می شود .

البته این قفل نیاز به نصب و نگهداری دقیق دارد و بعضا بعد از نصب بر درب های لولایی ساخت داخل که قدیمی هستند و یا تغییری در لولای آنها به وجود آمده ، به درستی کار نمی کند و گاهی اوقات  درب باز نمی شود و نیاز به سرویس کار دارد.

این قفل در ابتدای ورودش به بازار بسیار مورد استقبال قرار گرفت اما بعد از گدشت مدتی به دلیل مشکلاتی  که بعد از نصب به وجود می آمد ، از چرخه توزیع ایران حذف شد و نصاب ها کمتر تمایل به نصب این نمونه داشتند.

خواندن این مطلب پیشنهاد می شود   ریموت کنترل

قفل زبانه دار

قفل برقی زبانه دار

قفل زبانه دار برقی در وسط درب نصب می شود و به وسیله یک ضامن در غلاف جا میگیرد و درب را بسته نگاه می دارد.

یکی از معایبی که این قفل دارد ، زبانه قابل مشاهده آن است . امروزه قفل های پیشرفته تری تولید شده است و این نکته یک ضعف بزرگ برای این نوع قفل به شمار می آید.

اما مزیتی که این قفل نسبت به بقیه قفل ها دارد ، قابل نصب بودن آن بر روی انواع درب ها است.

از این قفل  می توان بر روی انواع درب های اتوماتیک پارکینگ و یا حتی درب های نفررو نیز استفاده کرد.

قفل کله گاوی

قفل برقی کله گاوی

اما گروه سوم از قفل ها که امروزه به شدت مورد استقبال نصاب ها و کاربران قرار گرفته است ، قفل کله گاوی است که داری یک روکش محافظ دار است.

از این رو قفل برای قفل کردن درب اتوماتیک استفاده می شودکه توسط یک کابل به مدار فرمان دستگاه وصل می شود و بینیاز از هر گونه برنامه یا تنظیم است و به صورت خودکار با ریموت کنترل کار می کند.

نحوه کار این قفل به این صورت است که با فرمان دادن ریموت اول قفل برقی آزاد می شود و سپس  لنگه های درب به صورت اتوماتیک شروع به حرکت می کند.

این قفل دارای روکش گالوانیزه است که درشرایط بد جوی بسیار مقاوم است .

قفل کله گاوی پلیت هایی جهت پیچ کردن به درب دارد که در ایران این پلیت ها را جوش می دهند . سپس قفل با استفاده از پیچ های آلن به این پلیت ها نصب می شود و در انتها کاور مشکی رنگی بر روی کل متعلقات نصب می شود . این کاور مانند یک محافظ کل متعلقات قفل را پوشش می دهد و به طور کامل آن را از دید خارج می کند.

قفل های کله گاوی در نوع ضامن دار برای درب های نفررو لولایی و بدون ضامن برای درب های اتوماتیک استفاده می گردد.

نکته مهم اینکه بهتر است برای درب های پارکینگ از نوع بدون ضامن استفاده شود.

قفل کله گاوی به دلیل اینکه به وسیله کاور ، تمام متعلقاتش از جمله زبانه قفل پنهان می شود . قابلیت سرقت و یا باز کردن را ندارد. به علاوه اینکه به دلیل طراحی منحصر به فردی که دارد ، در صورت تکان یا ضربه دو لنگه درب به هم قفل می شوند . این قفل قابلیت اتصال به آیفون تصوری را نیز دارد.

پیشنهاد شرکت سیطره موفقیت امیدان (سما)  برای انتخاب بهترین قفل برقی ، قفل کله گاوی یوتاب است که کارایی عالی و امنیت بسیار بالایی دارد .

برای ثبت رای روی ستاره ها کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]