انواع ریموت درب پارکینگ

با پیشرفت تکنولوژی در دنیای امروز، شاهد تغییر درب های قدیمی به درب های اتوماتیک بودیم. درب های اتوماتیک ایمنی ، کیفیت و سرعت عملکرد بالایی دارند و همین امر موجب شده تا استفاده از این درب ها برای تمام افراد در هر سنی آسان شود.

درب های اتوماتیک به کمک وسیله ای به نام ریموت کنترل درب پارکینگ باز و بسته می شود. در ادامه با ما همراه باشید تا با انواع ریموت ها آشنا شوید .

ریموت کنترل درب پارکینگ چیست ؟

ریموت کنترل یک وسیله است که می توانیم با کمک آن از فاصله ای نسبتا دور، هر کدام از انواع درب های اتوماتیک را باز و بسته کنیم. در نتیجه برای تردد نیازی به پیاده شدن از اتومبیل و باز و بسته کردن درب نیست و تنها با فشردن یک دکمه می توانیم این کار رو انجام دهیم . اهمیت این وسیله زمانی مشخص می شود که افراد کم توان و سالخورده از آن استفاده می کنند .

باز و بسته شدن درب اتوماتیک پارکینگ به این صورت است که با فشردن دکمه ریموت کنترل یک فرکانس ارسال می شود و توسط دریافت کننده درب اتوماتیک این فرکانس دریافت می شود . سپس به وسیله همان رسیور فرکانس دریافت شده به کنترل پنل دستگاه انتقال پیدا می کند و مرکز کنترل دستور باز و بسته شدن درب را به موتورها ارسال می کند و به این ترتیب درب باز و بسته می شود.

فاصله کارکرد ریموت کنترل

معمولا فاصله ای که ریموت کنترل کار می کند بستگی به آنتن به کار رفته در آن دارد. غالبا فاصله استاندارد در ریموت های فابریک دستگاه حدود ۵۰ متر و در ریموت های غیر فابریک حدود ۱۰ متر است.

ریموت درب پارکینگ

ریموت درب پارکینگ

سیستم کد گردان (کد خودکار)

سیسم کد خودکار از پیشرفته ترین سیستم های امنیتی به کار رفته برای ریموت کنترل است. این سیستم به این صورت عمل می کند که پس از هر بار ارسال کد از طرف ریموت به گیرنده ، تغییر میکند و به این ترتیب ضریب امنیت و ایمنی درب پارکینگ بسیار افزایش پیدا میکند و کپی کردن آن تقریبا غیر ممکن می شود . استفاده از سیستم کد گردان باعث می شود که احتمال یکی بودن کد ریموت کنترل بقیه افراد با درب پارکینگ شما کم می شود و دیگران نتوانند درب پارکینگ شما را باز کند. البته این سیستم به دلیل پیشرفته بودن و جدید بودن آن قیمت بالایی دارد.

انواع ریموت

به طور کلی ریموت کنترل ها به دو دسته مادون قرمز و رادیویی تقسیم می شود.

ریموت های مادون قرمز سیگنال حاصل از دیود مادون قرمز را به دستگاه ارسال می کند. ریموت های رادیویی ، امواج رادیویی ارسال می کند. یکی از تفاوت های مهم این دو نوع ریموت برد آنها است. ریموت های مادون برای ارسال فرکانس به یک مسیر مستقیم نیاز دارند و برد آنها در حدود چند متر بیشتر نیست. اما ریموت های رادیویی برد بالایی دارند ، نیاز به مسیر مستقیم ندارند و موانع روی برد آنها هیچ تاثیری ندارد.

ریموت های رادیویی خود به ۴ دسته تقسیم می شوند :

خواندن این مطلب پیشنهاد می شود   درب ریلی پارکینگ

۱٫ ریموت های کد فیکس Fixe Code Remote

ریموت فیکس

این ریموت کنترل ها برای شناسایی رسیور نیاز به چند دیپ سوئیچ دارند که بر روی رسیور در حالت روشن یا خاموش قرار داده شوند . از سوی دیگر تعدادی جامپر در داخل ریموت ها قرار دارد که قطع و وصل بودن این جامپرها را باید با وضعیت دیپ سوئیچ ها بر روی رسیور تنظیم نمود تا رسیور بتواند فرمان صادر شده ، به وسیله ریموت را شناسایی کنند.

به علت محدود بودن وضعیت هایی که جامپر ها در آن قرار میگیرند از ابتدا میان ریموت و رسیور امنیت بالایی ندارند و به راحتی می توان آنها را کپی کرد.

اگر یکی از این ریموت ها گم شود، باید وضعیت دیپ سوئیچ ها را بر روی رسیور و وضعیت جامپرها روی تمامی ریموت ها را تغییر داد تا ریموت گم شده غیر فعال شود و دیگر عمل نکند. به طور کلی می توان گفت این ریموت ها از امنیت پایین تری برخوردار هستند.

۲٫ریموت لرنینگ کد Learning Code Remote

ریموت لرنینگ کد

این نوع از ریموت ها از آی سی EV1527 یا RT1527 یا FP1527 به عنوان اینکودر در مدار خود استفاده می کنند.

در ریموت های لرنینگ کد ، یک آدرس منحصر به فرد در تراشه ۱۵۲۷ وجود دارد و نیازی نیست که شما آدرس آن را به صورت سخت افزاری تنظیم کنید. یعنی لازم نیست برای ست کردن این ریموت مانند ریموت کد فیکس جامپرهای آن را لحیم کنید.

برای ست کردن این ریموت ها کافی است دکمه رسیور را در حالت شناسایی قرار دهیم و با زدن دکمه ریموت ، کد مربوطه را در حافظه رسیور ذخیره کنیم و سپس فرمان های صادر شده از ریموت لرنینگ کد برای رسیور قابل دریافت خواهد بود.

۳٫ریموت هاپینگ کد Hoping Code Remote

ریموت هاپینگ

ریموت های هاپینگ کد امنیت بالایی دارند و نمی توان آنها را کپی کرد. فرکانس این ریموت ها دائما متغیر است و فقط توسط رسیور مخصوص خود قابل شناسایی است.

نحوه ست کردن این ریموت ها به این صورت است که در داخل دستگاه رسیور کلید شناسایی را که به نام های LRN و یا Code قرار دارد به مدت ۲ ثانیه نگه می داریم و سپس رها می کنیم . در این صورت LED داخل دریافت کننده روشن می شود. سپس کلید ریموت را ۲ ثانیه نگه می داریم تا LED شروع به چشمک زدن کند.

ریموت های هاپینگ را نمی توان با ریموت های بلوتوثی کپی کرد و این یکی از ویژگی های این ریموت است چون امکان کپی کردن برای آن وجود ندارد .

۴٫ریموت های بلوتوثی

ریموت بلوتوثی

این ریموت ها را می توان به سادگی در کنار یک ریموت دیگر قرار داد و آن را کددهی کرد. به این صورت که می توان با قرار دادن ریموت با قرار دادن ریموت لرنینگ و بلوتوثی فرایند کددهی را انجام داد.

برای تهیه این ریموت این نکته را در نظر داشته باشید که فقط ریموت های هاپینگ اجازه کپی شدن را به ریموت های بلوتوثی نمی دهند . این روش کددهی ریموت های بلوتوثی باعث  می شود که آنها از امنیت پایینی برخوردار باشند و به راحتی کپی شوند.

کاربرد ریموت کنترل ها برای جک پارکینگ ، انواع درب اتوماتیک و کرکره است.

مجموعه سماالکترونیک آماده عرضه این محصولات با بهترین کیفیت برای شما سروران گرامی می باشد . چنانچه نیاز به این محصولات دارید می توانید با مراجعه به صفحه تماس با ما ، از مشاوران ما راهنمایی کسب کنید.

برای ثبت رای روی ستاره ها کلیک کنید!
[کل: 3 میانگین: 5]