آموزش آنتن مرکزی

سما الکترونیک; بزرگترین مرکز فروش و نصب آنتن مرکزی در کشور

آشنایی با سیستم آنتن مرکزی، آشنایی با تجهیزات آنتن مرکزی: آنتن، آمپلی فایر، مدولاتور، اسپلیتر، تپ آف، کابل آنتن، انواع فیش و کانکتور و سایر تجهیزات,آموزش نصب آنتن مرکزی.

آشنایی با شرکت سما الکترونیک دانلود رزومه شرکت تماس با سما الکترونیک


انواع فیش و کانکتور در آنتن مرکزی

انواع فیش و کانکتور در آنتن مرکزی

آشنایی با انواع فیش و کانکتور و انواع تبدیل در سیستم آنتن مرکزی در این مطلب به معرفی انواع فیش و کانکتور در سیستم آنتن, آنتن مرکزی, دیجیتال مرکزی، تبدیل انواع فرکانس های RF به  ویدئو خواهیم پرداخت.
167 بازدید
این مورد را ارزیابی کنید
(7 رای‌ها)
آشنایی با آنتن در سیستم آنتن مرکزی

آشنایی با آنتن در سیستم آنتن مرکزی

برای انتخاب یک آنتن با باند مناسب باید بررسی کنید و مطمئن شوید که فرستنده منطقه مورد نظر شما سیگنالهای شبکه های مورد نیازتان را بر روی کدام یک از باندهای UHF , VHF , FM ارسال میکند. به عنوان مثال در شهر تهران شبکه های تلویزیونی یک، دو، سه، چهار، تهران و شبکه خبر بر روی باند UHF ارسال میشوند و شما برای دریافت تمام این شبکه ها فقط به یک آنتن UHF نیاز دارید در حالی که در خیلی از شهرستانها شبکه های یک و دو بر روی باند VHF و شبکه های سه، چهار، استانی و خبر…
1665 بازدید
این مورد را ارزیابی کنید
(10 رای‌ها)
آشنایی با انواع سیستم های آنتن مرکزی

آشنایی با انواع سیستم های آنتن مرکزی

انواع سیستمهای آنتن مرکزی : MATV, CATV, SMATV, CCTV
1637 بازدید
این مورد را ارزیابی کنید
(7 رای‌ها)
آشنایی با باندهای VHF و UHF آنتن

آشنایی با باندهای VHF و UHF آنتن

آشنایی با باندها و فرکانسهای باند وی اچ اف و یو اچ اف UHF & VHF Band باند VHF در فرکانسهای 174 مگاهرتز تا 230 مگاهرتز قرار دارد. کانالهای 5 تا 12 در این باند میباشند و پهنای فرکانس هر کانال در این باند 7 مگاهرتز در نظر گرفته شده است. باند UHF در فرکانسهای 470مگاهرتز تا 862 مگاهرتز قرار دارد. کانالهای 21 تا 69 در این باند میباشند و پهنای فرکانس هر کانال در این باند 8 مگاهرتز در نظر گرفته شده است. برای آشنایی با فرکانسها و کانالهای باندهای VHF و UHF جدول زیر را مطالعه نمایید:
3872 بازدید
این مورد را ارزیابی کنید
(18 رای‌ها)

سما الکترونیک

فروش و نصب سیستمهای امنیتی و هوشمند ساختمان

  • آنتن مرکزی

  • دیجیتال مرکزی

  • دوربین مداربسته

  • درب برقی پارکینگی

  • آیفون تصویری و کدینگ

  • ریموت و رسیور

  • دزدگیر اماکن

  • اعلام حریق

  • صاعقه گیر

  • راه بند

تماس با ما

سما الکترونیک؛ فروش و نصب آنتن مرکزی، دوربین مداربسته، درب برقی، آیفون تصویری، اعلام حریق

اطلاعات تماس:

  • آدرس: کرج، میدان آزادگان، ابتدای پل مطهری، جنب اداره ثبت، ساختمان پارس، واحد 1
  • تلفن: 02632533260-61
  • فکس: 02632533261
  • ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • وب سایت: www.SamaElectronic.ir