آشنایی با انواع پریز آنتن مرکزی

شنبه, 01 آبان 1395 ساعت 09:20
این مورد را ارزیابی کنید
(10 رای‌ها)
نویسنده 
آشنایی با پریز آنتن مرکزی,دیجیتال مرکزی آشنایی با پریز آنتن مرکزی,دیجیتال مرکزی پریز سه خروجی آنتن مرکزی و دیجیتال مرکزی و رادیو FM

انواع پریز آنتن مرکزی

در هنگام خرید پریز آنتن مرکزی، دیجیتال مرکزی باید به موارد زیر توجه داشته باشیم:

دسته بندی پریز بر اساس تعداد پریزهای مورد نیاز در هر مسیر سیم کشی:

به طور کلی پریزهای آنتن مرکزی به دو نوع انتهایی(ته خط) و عبوری (میانی) تقسیم می شوند که در زیر با آنها آشنا می شویم.

 

پریز انتهایی(ته خط) آنتن مرکزی:

در صورتی که در یک واحد تنها یک مصرف کننده پیش بینی شده باشد و از آن پریز به پریز دیگری سیم کشی نشده باشد و کابل مصرف کننده مستقیم از پشت اسپلیتر یا آمپلی فایر آنتن مرکزی به مصرف کننده رسیده باشد، از پریز آنتن مرکزی انتهایی استفاده می شود.

همچنین در مواردی که در یک محل بیش از یک یک پریز در مسیر تعبیه شده باشد، آخرین پریز (ته خط) در مسیر سیم کشی، پریز انتهایی آنتن مرکزی استفاده می شود.

از این نوع پریز در اماکن با تعداد مصرف کننده کم  و یا واحدهای با متراژ کم که تنها یک مکان برای قرارگیری گیرنده (تلویزیون) پیش بینی شده باشد استفاده می شود.

پریز انتهایی آنتن مرکزی

تصویری از یک پریز انتهایی آنتن مرکزی را مشاهده میکنید که با یک فلش ورودی نشان داده است.

پریز عبوری(میانی یا بین راهی) آنتن مرکزی:

در صورتی که در یک محل بیش از یک پریز در مسیر سیم کشی آنتن مرکزی پیش بینی شده باشد از پریز عبوری(میانی) آنتن مرکزی استفاده می شود. به این صورت که کابل کواکسیال آنتن مرکزی ورودی به واحد ابتدا به ورودی پریز میانی آنتن مرکزی سربندی شده، سپس از خروجی پریز  میانی به ورودی پریز بعدی بسته می شود.

ورودی و خروجی پریز با دو فلش کوچک روی بدنه پریز مشخص شده است.

لازم به ذکر است که با توجه به افت سیگنال در موارد استفاده از پریز های عبوری، کیفیت جنس بدنه و مواد اولیه به کار رفته در تولید پریز تاثیر به سزایی در کیفیت تصویر دریافتی خروجی ایفا می کند. شرکت سما الکرونیک ارائه دهنده بروزترین محصولات آنتن مرکزی و همچنین پریز آنتن مرکزی آماده ارائه مشاوره به همکاران و سازندگان  محترم می باشد.

پریز میانی آنتن مرکزی in out

پریز میانی یا بین راهی آنتن مرکزی(به فلش های ورودی و خروجی توجه فرمایید) با دو خروجی مجزا.

مشاهده محصولات پریز آنتن مرکزی

آشنایی با شرکت سما الکترونیک دانلود رزومه شرکت تماس با سما الکترونیک

دسته بندی انواع پریز آنتن مرکزی بر اساس تعداد خروجی:

پریز آنتن مرکزی تک خروجی:

در صورتی که در یک ساختمان، مصرف کننده فقط مایل به دریافت سیگنال آنتن مرکزی از رنج فرکانسی 5 الی 850 مگاهرتز باشد از این نوع پریز استفاده می شود. در این صورت فقط فرکانسهای مربوط به تلویزیون ملی روی باند UHF یو اچ اف و VHF وی اچ اف جهت دریافت با گیرنده دیجیتال را دریافت خواهند نمود.

پریز انتن تک خروجی

پریز آنتن مرکزی دو خروجی:

 فرکانس پریزهای 2 خروجی آنتن مرکزی نیز مشابه پریزهای تک خروجی می باشد (5 تا 850 مگاهرتز). با این تفاوت که در این پریزها یک خروجی رادیو FM تعبیه شده است. اما با توجه به این که تمامی شبکه های رادیویی ملی از طریق گیرنده دیجیتال قابل دریافت می باشن، عملا خروجی اف ام رادیو پریز دو خروجی بلااستفاده خواهد بود.

همچنین برخی از پریزهای دوخروجی آنتن مرکزی شامل یک خروجی فرکانس پایین آنتن و یک خروجی فرکانس بالا برای خروجی ماهواره می باشد.

پریز دوخروجی آنتن ماهواره

پریز سه خروجی آنتن مرکزی

پریزهای سه خروجی آنتن مرکزی دارای یک خروجی آنتن با بازه فرکانس 5 الی 850 مگاهرتز، یک خروجی رادیو با  فرکانس مشابه خروجی آنتن و یک خروجی SAT فرکانس بالا در محدوده 850 تا 2500 مگاهرتز جهت دریافت فرکانس کانالهای دیجیتال (ماهواره) می باشد.

در مواردی که بخواهیم یک سیگنال با فرکانس بالا و یک سیگنال با فرکانس پایین را دریافت کنیم از پریز سه خروجی استفاده می شود. در واقع زمانی که بخواهیم کانالهای ماهواره و شبکه های داخلی را از یک پریز با یک خط اصلی دریافت کنیم از این پریز استفاده می کنیم.

پریز سه خروجی سه کار آنتن مرکزی پریز 3 خروج آنتن مرکزی ماهواره

مشاهده محصولات پریز آنتن مرکزی

آشنایی با شرکت سما الکترونیک دانلود رزومه شرکت تماس با سما الکترونیک

اشتراک گذاری این مطلب در رسانه های اجتماعی
اشتراک گذاری این مطلب در  فیســ ــنما اشتراک گذاری این مطلب در کلوب اشتراک گذاری این مطلب در delicious اشتراک گذاری این مطلب در Digg اشتراک گذاری این مطلب در فیس بوک اشتراک گذاری این مطلب در Google Plus اشتراک گذاری این مطلب در  Twitter اشتراک گذاری این مطلب در  LinkedIn
آخرین ویرایش در دوشنبه, 10 آبان 1395 ساعت 09:37
سما الکترونیک

فروش و نصب و تعمیر و نگهداری سیستمهای آنتن مرکزی، دیجیتال مرکزی، تلویزیون هتلی، دوربین مداربسته، دزدگیر اماکن،درب برقی پارکینگی، درب شیشه ای، اعلام حریق، آیفون تصویری، انتقال تصویر؛ 02632533260

وبگاه: samaelectronic.ir

سما الکترونیک

فروش و نصب سیستمهای امنیتی و هوشمند ساختمان

  • آنتن مرکزی در کرج

  • دیجیتال مرکزی در کرج

  • دوربین مداربسته در کرج

  • درب برقی پارکینگی در کرج

  • آیفون تصویری و کدینگ در کرج

  • دزدگیر اماکن در کرج

  • اعلام حریق در کرج

  • راه بند در کرج

تماس با ما

سما الکترونیک؛ فروش و نصب آنتن مرکزی، دوربین مداربسته، درب برقی، آیفون تصویری، اعلام حریق

اطلاعات تماس:

  • آدرس: کرج، میدان آزادگان، ابتدای پل مطهری، جنب اداره ثبت، ساختمان پارس، واحد 1
  • تلفن: 02632533260-61
  • فکس: 02632533261
  • واحد فروش: 09121623460
  • ایمیل: Email
  • وب سایت: www.SamaElectronic.ir