آنتن - سما الکترونیک
شنبه, 11 شهریور 1396 ساعت 15:57

آنتن UHF TELEVES مدل DAT HD Boss790

آنتن HD UHF TELEVEZ با تضمین سیگنال بسیار قوی

سه شنبه, 26 بهمن 1395 ساعت 08:55

کابل آنتن مرکزی تمام مس SAMA RG-6U

کابل آنتن مرکزی تمام مس آر جی 6 سما با کیفیت فوق العاده مخصوص آنتن مرکزی و دیجیتال مرکزی

آنتن یو اچ اف تله وز با قدرت گیرندگی سیگنال فوق العاده مخصوص نقاط دور از فرستنده و مناطق با گیرندگی ضعیف

دوشنبه, 12 بهمن 1394 ساعت 08:52

آشنایی با آنتن در سیستم آنتن مرکزی

برای انتخاب یک آنتن با باند مناسب باید بررسی کنید و مطمئن شوید که فرستنده منطقه مورد نظر شما سیگنالهای شبکه های مورد نیازتان را بر روی کدام یک از باندهای UHF , VHF , FM ارسال میکند. به عنوان مثال در شهر تهران شبکه های تلویزیونی یک، دو، سه، چهار، تهران و شبکه خبر بر روی باند UHF ارسال میشوند و شما برای دریافت تمام این شبکه ها فقط به یک آنتن UHF نیاز دارید در حالی که در خیلی از شهرستانها شبکه های یک و دو بر روی باند VHF و شبکه های سه، چهار، استانی و خبر بر روی باند UHF ارسال میشوند لذا برای دریافت تمام این شبکه ها به آنتن UHF و VHF نیازمندید.

یکشنبه, 08 شهریور 1394 ساعت 14:47

آشنایی با باندهای VHF و UHF آنتن

آشنایی با باندها و فرکانسهای باند وی اچ اف و یو اچ اف UHF & VHF Band

باند VHF در فرکانسهای 174 مگاهرتز تا 230 مگاهرتز قرار دارد. کانالهای 5 تا 12 در این باند میباشند و پهنای فرکانس هر کانال در این باند 7 مگاهرتز در نظر گرفته شده است. باند UHF در فرکانسهای 470مگاهرتز تا 862 مگاهرتز قرار دارد. کانالهای 21 تا 69 در این باند میباشند و پهنای فرکانس هر کانال در این باند 8 مگاهرتز در نظر گرفته شده است. برای آشنایی با فرکانسها و کانالهای باندهای VHF و UHF جدول زیر را مطالعه نمایید:

شنبه, 29 فروردين 1394 ساعت 14:00

اسپلیتر آنتن مرکزی تریاکس TRIAX-ATS

اسپلیتر آنتن مرکزی

انواع اسپلیتر آنتن مرکزی مارک تریاکس Triax ساخت دانمارک سری ATS.

اسپلیتر 2 راه، 3 راه، 4 راه، 6، 8 راه تریاکس

سما الکترونیک - واردات و فروش انواع محصولات آنتن مرکزی

انواع اسپلیتر آنتن مرکزی: ;اسپلیتر 2 راه آنتن مرکزی, اسپلیتر 4 راه آنتن مرکزی، تبدیل یک به 2 آنتن بدون افت سیگنال,اسپلیتر 2، 3، 4، 6، 8، 10، 12، 16

اسپلیتر یا تقسیم کننده جریان آنتن مرکزی چیست؟

اسپلیتر یا تقسیم کننده های انشعابی يا مقسم انتهایی (SPLITTER) از تجهیزات توزیع سیگنال ( DISTRIBUTION equipment) در سیستم آنتن مرکزی می باشد که برای تحویل سیگنال به گیرنده ها و جدا سازی ( ISOLOTION ) هر گیرنده از سیستم به کار برده می شود.

اسپلیتر یا تقسیم کننده آنتن مرکزی SPLITTER از انواع تجهیزات انتهایی در سیستم آنتن مرکزی بوده و جهت گرفتن انشعاب از خط اصلی آنتن مرکزی و یا تقسیم سیگنال بین چند مصرف کننده به کار می رود و در صورت استفاده از اسپلیتر در سیستم آنتن مرکزی سیستم با افت سیگنال همراه خواهد بود. در این صورت با نصب اسپلیتر در سیستم مقدار سیگنال ورودی و خروجی متفاوت خواهد بود.

انواع اسپلیتر آنتن مرکزی

اسپلیترها باتوجه به شرایط و موارد استفاده در انواع مختلفی موجود می باشند:

براساس تعداد خروجی: اسپلیتر 2 راه, 3راه, 4راه، 6 راه و ...( منظور از 3راه به این معنی می باشد که با یک ورودی به اسپلیتر از آنتن یا آمپلی فایر سه خروجی خواهیم داشت و می توانیم به سه مصرف کننده سیگنال تحویل دهیم.)براساس میزان افت سیگنال: بسته به محیط و شرایط کاری و متراژ سیم به کار رفته در سیستم آنتن مرکزی به انواع مختلفی از مقسم و اسپلیتر برای داشتن سیگنال نیاز خواهیم داشت.

سه شنبه, 19 اسفند 1393 ساعت 15:00

پریز آنتن مرکزی Spaun

پریز آنتن مرکزی Spaun

پنج شنبه, 23 بهمن 1393 ساعت 08:35

مدلاتور آنتن مرکزی فرایاب مدل FM31N

مدلاتور آنتن مرکزی فرایاب مدل FM31N