آموزش آنتن مرکزی - سما الکترونیک

01 آبان 1395

انواع پریز آنتن مرکزی

در هنگام خرید پریز آنتن مرکزی، دیجیتال مرکزی باید به موارد زیر توجه داشته باشیم:

دسته بندی پریز بر اساس تعداد پریزهای مورد نیاز در هر مسیر سیم کشی:

به طور کلی پریزهای آنتن مرکزی به دو نوع انتهایی(ته خط) و عبوری (میانی) تقسیم می شوند که در زیر با آنها آشنا می شویم.

12 بهمن 1394

برای انتخاب یک آنتن با باند مناسب باید بررسی کنید و مطمئن شوید که فرستنده منطقه مورد نظر شما سیگنالهای شبکه های مورد نیازتان را بر روی کدام یک از باندهای UHF , VHF , FM ارسال میکند. به عنوان مثال در شهر تهران شبکه های تلویزیونی یک، دو، سه، چهار، تهران و شبکه خبر بر روی باند UHF ارسال میشوند و شما برای دریافت تمام این شبکه ها فقط به یک آنتن UHF نیاز دارید در حالی که در خیلی از شهرستانها شبکه های یک و دو بر روی باند VHF و شبکه های سه، چهار، استانی و خبر بر روی باند UHF ارسال میشوند لذا برای دریافت تمام این شبکه ها به آنتن UHF و VHF نیازمندید.

11 بهمن 1394

انواع سیستمهای آنتن مرکزی : MATV, CATV, SMATV, CCTV

08 شهریور 1394

آشنایی با باندها و فرکانسهای باند وی اچ اف و یو اچ اف UHF & VHF Band

باند VHF در فرکانسهای 174 مگاهرتز تا 230 مگاهرتز قرار دارد. کانالهای 5 تا 12 در این باند میباشند و پهنای فرکانس هر کانال در این باند 7 مگاهرتز در نظر گرفته شده است. باند UHF در فرکانسهای 470مگاهرتز تا 862 مگاهرتز قرار دارد. کانالهای 21 تا 69 در این باند میباشند و پهنای فرکانس هر کانال در این باند 8 مگاهرتز در نظر گرفته شده است. برای آشنایی با فرکانسها و کانالهای باندهای VHF و UHF جدول زیر را مطالعه نمایید:

16 ارديبهشت 1394

آموزش نصب آنتن مرکزی

نقشه نصب و راه اندازی آنتن مرکزی: در زیر تصویری از یک سیستم آنتن مرکزی به همراه تمامی تجهیزات شامل آنتن یو اچ اف (UHF Antenna) و آنتن وی اچ اف (VHF Antenna), آمپلی فایر آنتن مرکزی (Amplifier)، اسپلیتر آنتن مرکزی و سایر تجهیزات را مشاهده مینمایید.

سما الکترونیک

فروش و نصب سیستمهای امنیتی و هوشمند ساختمان

  • آنتن مرکزی در کرج

  • دیجیتال مرکزی در کرج

  • دوربین مداربسته در کرج

  • درب برقی پارکینگی در کرج

  • آیفون تصویری و کدینگ در کرج

  • دزدگیر اماکن در کرج

  • اعلام حریق در کرج

  • راه بند در کرج

تماس با ما

سما الکترونیک؛ فروش و نصب آنتن مرکزی، دوربین مداربسته، درب برقی، آیفون تصویری، اعلام حریق

اطلاعات تماس:

  • آدرس: کرج، میدان آزادگان، ابتدای پل مطهری، جنب اداره ثبت، ساختمان پارس، واحد 1
  • تلفن: 02632533260-61
  • فکس: 02632533261
  • واحد فروش: 09121623460
  • ایمیل: Email
  • وب سایت: www.SamaElectronic.ir